Bericht versturen
Hunan Jyfy Co., Ltd.
E-mail 271082445@qq.com TEL.: 86---15717507063
Huis >
Hunan Jyfy Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Hunan Jyfy Co., Ltd.

Laat de Betrouwbare Gebruikte Machines van China naar Elke Hoek van de Wereld gaan

Belangrijke leverancier en remanufacturer van gebruikte concrete machines, kruippakjekraan, vrachtwagenkraan, torenkraan, roterende boringsinstallatie, graafwerktuig, enz. in China
 • China Hunan Jyfy Co., Ltd. Bedrijfprofiel
 • China Hunan Jyfy Co., Ltd. Bedrijfprofiel
 • China Hunan Jyfy Co., Ltd. Bedrijfprofiel
 • China Hunan Jyfy Co., Ltd. Bedrijfprofiel
 • China Hunan Jyfy Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Handelstype: Fabrikant , Exporteur , Handelsmaatschappij
Merken: JYFY
Nr van Werknemers: 30~50
Jaarlijkse Verkoop: 3,000,000-10,000,000
Gevestigd jaar: 2015
De uitvoerpc: 90% - 100%
Inleiding

JYFY-de Machines (hierna als JYFY worden bedoeld) in 2015 worden worden gevestigd gevestigd in Hunan Tchang-cha dat de Hoofdstad van Machines en Materiaal in China dat wordt genoemd. Als belangrijke leverancier en remanufacturer van gebruikte concrete machines, kruippakjekraan, vrachtwagenkraan, torenkraan, roterende boringsinstallatie, graafwerktuig, enz. in China, concentreert JYFY zich op de middelintegratie van gebruikte machines in de markt van China, en vestigt een rijp en gestandaardiseerd proces van het remanufacturing van gebruikte machines van originele kwaliteitsevaluatie, selectie, algemene prestatietest, onderhoud, vervanging van delen, functietest, enz. aan levering en de naverkoopdienst van machines. Het remanufacturing niveau van JYFY is verbeterd zeer door een groot aantalingenieurs en de dienstpersoneel van SANY, ZOOLION, XCMG, enz. te introduceren.

JYFY heeft een re-vervaardigt productieworkshop met een totale oppervlakte van 8000 vierkante meters en heeft meer dan 30 deskundigen. JYFY heeft rijke ervaring geaccumuleerd en een sterk professioneel team die uit ingenieurs, de dienstpersoneel, onderhoudspersoneel, op de markt brengend personeel, logistieke beroepen en de invoer & de uitvoermanagers. bestaan opgebouwd

JYFY volgt strikt het bepaalde remanufacturing proces om hoogte te waarborgen - de kwaliteit van elke machine, en tot nu toe, JYFY remanufactured producten wijd is geleverd aan Australië, Pakistan, Filippijnen, Indonesië, Vietnam, Ghana, Nigeria en andere landen. Wij zien ernaar uit het bedrijf te vinden dat bereid is om samenwerking op lange termijn op het gebied van gebruikt te bereiken en remanufactured bouwmachines.

 

 

Service

Met het principe die van one-stop oplossing zich op het perspectief van de klanten bevinden, verleent JYFY de volgende diensten voor onze cliënten:

 

 • Levering van betrouwbare gebruikte concrete machines, kraanmachines, die machines, graafwerktuigen, gloednieuwe hoogte opstapelen - kwaliteitsdelen;
 • De hulpcliënt om inspectie ter plaatse van al machines door ons ervaren technisch personeel te doen cliënten ervoor zorgen is gemak en bevredigend met machine vóór betaling;
 • Doe heropfrissing of het herstellen van machines op de eis die van cliënten worden gebaseerd;
 • Verstrek één eindeoplossing van machineselectie, vervoer, inklaring, verzending en naverkoopsteun via ons rijp logistieksysteem om de kosten van cliënten in de grootste mate te besparen;
 • Geef technische opleiding of verre raad voor om het even welk verrichting of oplossen van problemen;
 • Verstrek gloednieuwe goedkope delen van uitstekende kwaliteit om zich cliënten te laten niet over de moeilijkheid ongerust maken in het verkrijgen van vervangstukken;
 • Verstrek professionele suggesties over verzending als de cliënten hun eigen scheepvaartlijn willen gebruiken;
 • De hulpcliënt om de uitvoer, de invoer en overeenkomstige inklaring, en de huis-aan-huisdienst te doen is ook beschikbaar.

Van allen hierboven, moet onze filosofie cliënt hebben maken ervaring ontspannen in van alle aspecten het samenwerken met ons, en ons laten reliabled gebruikt en de gerenoveerde machines komen aan elke hoek van de Wereld.

Geschiedenis

Sinds gevestigd in 2015, werd JYFY in dienst genomen op het gebied van gebruikte machines. Beginnend van concrete pompende machine, bouwt JYFY geleidelijk aan een uitvoerige reeks producten, met inbegrip van concrete pompende machine, kraan, roterende boringsinstallatie, graafwerktuig op, enz., die impliceren de merken van SANY, Zoomlion, XCMG, Putzmeister, Schwing, Volvo, Doosan, Hyundai enz. Aan het begin, is elk van creërend personeel de de dienstingenieur en de verkoopspecialist van Sany, Zoomlion en XCMG met rijke ervaring op het gebied van onderhoud en de dienst.

 

Wanneer de cliënten gebruikte machines van de markt van China nodig hebben, proberen wij altijd het best om de beste bronnen te zoeken naar cliënten en inspectie ter plaatse te maken ervoor te zorgen de machine in goede arbeidsvoorwaarde is. Voorts hebben wij een rijp proces van inspectie en het remanufacturing van machine gevestigd om hen in elk die aspect gloednieuw te maken op cliëntvereisten wordt gebaseerd.

 

Van selectie van machine aan verzending en zelfs inklaring, volgen wij het principe van „one-stop tevreden oplossing en douane“. Voor elke die machine aan cliënt wordt geleverd, hebben wij niet alleen strikt kwaliteitsvereiste, maar ook verlenen kwaliteitsgarantie en steunen in technial en delen.

 

Onderzoekend de toekomst, zal JYFY altijd zaken met geweten elke cliënt doen bevredigend maken met onze machine en dienst voelen, en wij zullen ook ons gamma van producten blijven vergroten om de betrouwbare gebruikte machines van China te maken komen aan elke hoek van de wereld de eisen van cliënten ontmoeten.

Ons Team
 • Commercieel Team: het verkooppersoneel met rijken ervaart overzee geleid door Dirk Xie, en alle teamleden zijn van Sany, Zoomlion of XCMG om professionele suggesties in selectie van machines te verstrekken.
 • Financieel Team: de financiële specialist met meer dan 10 jaar van ervaring in gebied van financiën leidde door Coco om uitvoerige overleg en oplossingen in financiën te verstrekken; rijke ervaring in LC-termen en goede ervaring en verhouding in het overhandigen van bankzaken.
 • De dienstteam: het de dienstteam is een zeer belangrijk Ministerie van ons bedrijf, en alle teamleden moeten deskundigen van grote bedrijven zoals Sany, XCMG, Zoomlion of Putzmeister zijn. Deze afdeling wordt geleid door Dai die oorspronkelijk in Sany middenazië met rijke ervaring in inspectie, onderhoud en het oplossen van problemen van machines was.
 • Logistiekteam: geleid door Jane en het hebben van een bureau in Shenzhen en Shanghai, heeft ons logistiekteam zeer rijke ervaring en goede relaties met alle scheepvaartlijnen in China, en zij kunnen altijd geven ons de beste oplossing gebaseerde verschillende grootte van machine om de laagste vervoerskosten ervoor te zorgen en geld voor cliënten te besparen.
 • Delenteam: wij hebben zowel binnenlands delenteam als delencentrum overzee in het Midden-Oosten Azië. Alle echte delen en vervangingsdelen van uitstekende kwaliteit, kunnen wij aan cliënt met lage kosten en snelle levering verstrekken om cliënten aan vereisten te voldoen.

Contacteer op elk ogenblik ons

86---15717507063
Zaal 801, die 15, Fase II, het Plein van Huarun Zhidi, Kaiyuan-de Weg Nr 95, Xingsha Subdistrict, de Provincie van de Provincie van Tchang-cha, Hunan, China bouwen van het Oosten
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons